Cele Mai Bune Masini de Facut Gogosi

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...

Gogosile nu sunt un desert tocmai sanatos din cauza ca se prajesc in mult ulei. De fapt este nasanatos ca se prajesc in acelasi ulei pana se arde. Oricum, asta nu inseamna ca nu mai mancam gogosi. Fie ca sunt clasice, cu zahar pudra, cu toping de ciocolata, in forma de ineluse sau bile, americane, turcesti, grecesti, mexicane ori alt tip, un aparat de facut gogosi acasa iti da certitudinea ca stii ce ingrediente pui, ajustezi reteta si incerci combinatii noi, in plus le faci cu o cantitate mai mica sau fara ulei si sunt in acest fel mai sanatoase.

cel-mai-bun-aparat-gogosi

Ghidul cumparatorului

Pentru a alege cea mai buna masina de facut gogosi in casa, tine cont de aceste criterii. Oferta nu este foarte bogata avand in vedere ca nu exista o cerere foarte mare pentru acest tip de produs, dar daca vrei sa cumperi un asemenea produs, e bine sa iei unul la cel mai bun raport calitate – pret.

1. Puterea

Aceasta exprima cat de puternic si rapid poate fi aparatul. Alege unul cu minim 500 W.

2. Capacitatea

Inseamna cate gogosi poti face simultan. Pot avea o capacitate 5, 7 sau mai multe bucati.Aici depinde cati membri are familia sau cat de multe poti sa faci, dar daca doar vrei sa astamperi pofta celor mici, 3-4 ture iti vor ajunge.

3. Functionalitati

Verifica ce tipuri si ce forme de gogosi poate face (bile, inele ..). Unele aparate pot face si biscuiti ori cupcakes. pregateste si o glazura/topping, eventual si bombonele cip-cip.

4. Alte caracteristici

  • carte de bucate: anumite modele pot include carte cu diferite retete
  • placi teflonate antiaderente: acestea impiedica prinderea aluatului
  • afisaj digital: afiseaza timpul ramas
  • indicator luminos: afiseaza daca este pornit sau nu
  • sistem antialunecare: piciorusele au un cauciuc care previne alunecarea pe blatul de lucru
  • garantia: alege un produs cu minim 2 ani garantie

Avand in vedere aceste aspecte, va sugeram sa cautati online o masina de facut gogosi  ieftina si buna. Pe internet puteti sa cititi pareri, opinii, recomandari si chiar sa beneficiati de oferte si reduceri de pret.

Top Produse 2023

Avantaje
  • cpaacitate 7 gogosi
  • putere 800 w
Dezavantaje
  • face doar gogosi de dimensiuni mici

Ca si alternativa. aluatul se poate face la o masina de paine, iar prajirea la friteuza, insa avantajul unei masini speciale pt. gogosi este ca nu consuma ulei si e mai sanatos asa.

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *