Cel Mai Bun Aparat de Dus Bucal

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...

Dusul bucal este practicat de persoanele care poate aparate dentare, au proteze sau alte lucrari stomatologice care ii impiedica sa se spele cu periuta de dinti sau nu o pot face foarte bine cu aceasta. Este folosit atat ca profilaxie, cat si ca parte a tratamentului de refacere a sanatatii gingiilor si danturii. In afara de aceasta, aparatul de dus bucal, denumit si irigator bucal, este recomandat a fi utilizat de catre toate persoanele, pentru a avea dintii cat mai sanatosi si respiratia placuta.

dus-bucal

Ce avantaje si beneficii are?

Dusul bucal nu inlocuieste nici periajul, nici ata dentara – mai multe pe adrianmotrescu.ro, ci vine in completarea acestora. Datorita jetului puternic de apa (uneori amestecata si cu apa de gura, la recomandarea medicului) sunt indepartate reziduurile din zone greu accesibile cu peria si, in acelasi timp, se efectueaza si un masaj al gingiei. Aceasta metoda este mai prietenoasa cu gingia decat periuta de denti electrica. Daca te intrebi ce sa cumpar, ce recomandati, cum ori unde gasesc aparate de dus bucal  ieftine si bune de vanzare, citeste acest articol.

Ghidul cumparatorului

Tine cont de acest ghid pentru a lua un produs cat mai potrivit nevoilor tale.

1. Tipul

  • modele care se ataseaza la reteaua de apa / portabile: are motorizare incorporata, dimensiuni mici si se conecteaza la robinet sau dus. Bun pentru a fi luat cu tine cand placi de acasa datorita portabilitatii.
  • motorizate: au inclus un motoras care genereaza presiunea si functionarea, includ si un rezervor gradat pentru apa, iar unele modele au si suport de prindere pe perete.

2. Presiunea jetului de apa

Pentru a asigura un rgad ridicat de igiena, apa trebuie sa iasa cu o presiune mare. Sunt recomandate modelele unde poti regla presiunea, astfel incat aparatul sa poata fi folosit de mai mult membri ai familiei sau sa il ajustezi la un nivel cat mai potrivit pentru curatare. Cel mai bun aparat de dus bucal are peste 1300 de pulsatii sau impulsuri pe minut si trebuie sa fie reglabil.

3. Sursa apei folosite

  • rezevor separat: au un rezervor mare, de peste 1500 ml, dar ocupa spatiu in baie
  • rezervor incorporat: aparatul are dimensiuni mici, nu ocupa mult loc, dar poti efectua 1, maxim 2 spalari de 2 minute fiecare.
  • conectare la reteaua de apa: aceste modele nu au rezervor ci le legi dorect la robinet. Un astfel de dispozitiv este numit si dus bucal portabil care poate fi luat oriunde.

4. Alimentarea cu energie

  • la priza: se folosesc doar cu fir, functioenaza doar cand sunt bagate in priza
  • cu baterii: au baterii cu acumulator si se pot folosi fara fir. Sunt bune pentru sirtuatiile cand nu aveti access la priza cu curent electric. La acest tip trebuie sa verificati cat tine bateria, sa fie reincarcabil si cat dureaza o reincarcare completa.

5. Alte caracteristici

  • 2 in 1: unele modele au si cap de periuta electrica
  • numar de capete: este igienic ca fiecare persoana sa foloseasca un singur capat pentru a il introduce in cavitatea orala. Daca vrei ca aparatul sa fie folosit de mai mutle persoane din familie, verifica sa includa mai multe capete de culori diferite astfel incat fiecare sa aiba culoarea sa.

Avand in vedere aceste aspecte, va sugeram sa cautati online un aparat de dus bucal ieftin si bun. Pe internet puteti sa cititi pareri, opinii, recomandari si chiar sa beneficiati de oferte si reduceri de pret.

Top Produse 2023

Avantaje
  • controlul presiunii pe maner
  • rezervor incapator
Dezavantaje
  • ocupa spatiu in baie

Cele mai bune marci sunt Dr Mayer, Panasonic, Braun, Waterpik, Philips.

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *