Cel Mai Bun Lapte Praf Pentru Bebelusi

(1 voturi)
Loading...
Laptele matern este cel mai bun si sanatos pentru bebelus, dar cand suntem in imposibilitatea de a-l asigura ori cand copilul depaseste varsta de sugar, suntem nevoite sa apelam la laptele praf. Cel mai bine este ca acesta sa fie recomandat de medicul specialist pediatru, intrucat nu toate marcile de lapte au aceeasi compozitie, iar unele produse sunt indicate pentru cazuri specifice cum sunt colicile, ori nu sunt indicate de catre medic daca bebeul are intoleranta la lactoza sau alte alergii.

cel-mai-bun-lapte-praf

Ghidul Cumparatorului

1. Varsta copilului

Intai asigura-te ca produsul este destinat copiilor cu grupa de varsta din care face parte si al tau. Unele produse sunt bune pentru mai multe categorii de varsta (0-6 luni, 6-12 luni, 1, 2, 3 ani), dar difera dozajul recomandat. Asadar citeste descrierea produsului.

Intre 6 si 8 luni nu este recomandat sa ii dai copilului lapte pur de vaca intrucat organele digestive nu sunt suficient dezvoltate, asadar laptele praf este de mare ajutor in aceasta situatie.

2. Compozitia

Acesta este cel mai important criteriu pentru alegerea laptelui. Un lapte praf bun trebuie sa aiba in compozitie vitamine si minerale care il fac sa fie cat mai aproape de laptele matern.

Substantele prebiotice gen Bifidus BL nu trebuie sa lipseasca pentru a asigura flora intestinala care digera hrana.

Dintre vitamine, cele de fier si Omega 3 sunt cele mai importante pentru a asigura dezvoltarea creierului, iar calciul si vitamina D ajuta la cresterea oaselor. Produsele superioare includ si diversi acizi grasi care se regasesc in laptele matern.

3. Factori Alergeni

Verifica in descrierea produsului lista cu alergeni, daca exista. In general, laptele, pestele si soia sunt in compozitia laptelui praf de calitate si sunt trecuti si la alergeni.

Top Produse 2016

Avantaje
  • contine o gama larga de fibre, vitamine si minerale

Cel mai bun lapte praf pentru nou nascuti ori sugari este obligatoriu recomandat de catre medicul specialist, dupa care puteti alege un produs pentru bebe intre 0 si 6 luni.

 

Articole similare

 

TopProduse.ro