Cel Mai Bun Epilator

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (11 voturi)
Încarc...
Ce caracteristici sa urmaresti pentru a alege dintre cele mai bune epilatoare? Care este cel mai bun epilator de pe piata?

Pilozitatile de pe diferite parti ale corpului pot fi indepartate cel mai usor prin epilare, iar aceasta se poate realiza in mai multe feluri, cele mai populare fiind cu creme depilatoare, cu ceara calda, cu benzi depilatoare sau epilatorul.

Epilatorul este una dintre cele mai populare metode, este moderna, rapida si usor de folosit.

Epilarea cu lama de ras sau cu ceara nu tin atat de mult ca aceea cu epilatorul deoarece acesta din urma indeparteaza firele de par din profunzime, lasand pielea mai fina. Nu este o epilare definitiva, ci trebuie repetata, de regula o data la doua saptamani, asta depinzand de cat de repede va creste parul. Daca te intrebi ce sa cumpar, ce recomandati, cum ori unde gasesc epilatoare ieftine si bune de vanzare, citeste acest articol.

cel-mai-bun-epilator

Ghid de Cumparare

Un epilator de calitate trebuie sa taie parul cat mai scurt astfel incat pielea sa fie fina, sa dureze cat mai mult pana creste parul, dar si sa se efectueze fara durere.

1. Tipul de aparat

  • cu discuri/pensete: are un disc sau mai multe discuri care se rotesc, ridica si taie firele de par. Se simte durerea, dar produsele de calitate au prevazute dispozitive de atenuare a durerii. Au pret mic.
  • cu lumina intens pulsata (IPL): epilarea dureaza mai mult, nu se simte durerea, dar de la prima utilizare dureaza mai multe sedinte pana cand este eliminat parul. Aceste aparate sunt scumpe.

Cele mai bune sunt cele IPL, dar sunt de pana la 10 ori mai scumpe decat cele cu disc.

2. Zona corpului

Trebuie sa stiti in ce parte a corpului il veti folosi. Pentru zone sensibile cum ar fi cea inghinala si axila (sub brat), alegeti un produs cu mai multe capete, viteze si accesorii pentru a diminua durerea. Vezi in descrierea produsului in ce zone poate fi folosit si daca are accesorii pentru zona inghinala si alte zone ale corpului.

3. Toleranta la durere

Epilarea poate sa doara. Verifica ce fel de mecanisme de atenuare a durerii sunt prevazute la produsul pe care intentionezi sa il cumperi.

Cateva din cele mai populare metode sunt:

  • vibromasaj: aparatul genereaza micro vibratii care reduc senzatia de durere
  • cu gheata: are un accesoriu sau o componenta care da senzatia de rece cand vine in contact cu pielea si astfel durerea este atenuata
  • Wet&Dry: poti folosi acest epilator sub dus, deci sub jet de apa rece sau calda, ceea ce duce iarasi la atenuarea durerii

Cu cat te epilezi mai regulat si mai des, cu atat durerea dispare.

4. Tehnologia IPL

Veti intalni frecvent aceasta denumire. IPL inseamna Intense Pulsed Light in engleza. Aceasta tehnologie este prezenta la aparatele folosita de saloanele cosmetice pentru epilare si impiedica cresterea parului pentru o perioada mai lunga de timp (2 luni). Acest tip de epilator se foloseste o data la 2 saptamani. Dar are un pret de achizitie mult mai mare decat un aparat cu discuri.

5. Numar de prinderi

Cu cat numarul de prinderi este mai mare, cu atat mai bine, intrucat operatiunea va dura mai putin si aparatul este capabil sa indeparteze si firele foarte scurte. In general, aceste produse folosesc discuri sau pensete.

6. Vitezele

Este important sa va puteti seta o viteza mai mare sau mai mica, pentru a folosi epilatorul corespunzator in zone cu sensibilitate diferita. Aceasta foloseste si la diminuarea durerii.

7. Lavabil

Inseamna ca puteti curata epilatorul repede, sub jet de apa, dupa utilizare.

8. Sursa de alimentare

Anumite produse pot functiona si cu baterii ori cu un acumulator, ceea ce este util cand calatoriti, deci il puteti utiliza fara fir.

9. Accesorii

Verificati ce accesorii sunt incluse. De exemplu, o husa sau o geanta este utila cand il luati intr-o calatorie. Peria de curatat va ajuta sa indepartati firele de par, dupa utilizare.

Unele produse includ un accesoriu pentru masaj, pentru a atenua eventualele dureri dupa indepartarea pilozitatii.

10. Alte caracteristici

  • ergonomia: este bine ca sa produsul sa aiba o forma ergonomica, pentru a fi usor de tinut in mana si manevrat.
  • fara fir: anumite produse au acumulator si se pot utiliza fara fir pana la 40 de minute, ceea ce iti ofera libertate mai mare de miscare si posibilitatea de a il utiliza in locuri unde nu ai priza
  • tehnologia Wet&Dry inseamna ca puteti folosi epilatorul direct sub dus, acesta functionand cu acumulator
  • iluminarea: epilatorul este prevazut cu un bec si  lumineaza local pentru a vedea mai bine eventualele fire de par ramase

Avand in vedere aceste aspecte, va sugeram sa cautati online un epilator ieftin si bun. Pe internet puteti sa cititi pareri, opinii, recomandari si chiar sa beneficiati de oferte si reduceri de pret.

Top Produse 2023

Avantaje
  • 2 viteze
  • accesorii incluse
  • pret accesibil
  • garantie 2 ani
Dezavantaje
  • doar 20 de prinderi
Avantaje
  • raport calitate/pret
  • 20 de pensete
  • 2 viteze

Marcile populare sunt Braun, Philips, Rowenta si Remington.

 

Comentariu pe TopProduse.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *